fbpx
Skip to content Skip to footer
B E A T Fesztivál

Szerezd meg a jegyed Most!

Friss infókért iratkozz fel!

Fontos információ:

A Fesztivált a 12 év alatti gyermekek ingyenesen látogathatják, viszont kizárólag szülői felügyelet mellett. A karszalag kiváltása számukra is kötelező, de ingyenes.

Balatonalmádi lakos kedvezményének érvényessége

A kedvezményes Balatonalmádi lakosoknak szóló jegyeket kizárólag balatonalmádi lakcímkártyával lehet megvásárolni. A lakcímkártyát a karszalag átvételkor be kell mutatni. A lakcímkártya számát kérjük a vásárláskor a megjegyzés rovatban megadni. Egy lakcímkártyával egy db bérletet vagy 1-1 napra szóló napijegyet lehet vásárolni. Amennyiben a lakcímkártyát a karszalag átvételkor nem tudja a jegy tulajdonosa bemutatni, vagy a megadott lakcímkártya száma nem egyezik, akkor csak a kedvezményes jegyár és a teljes jegyár különbözetének megfizetése után válik jogosulttá a karszalag átvételére. Diák jegy 12 és 19 éves kor között érvényes. A karszalag átvételekor a lakcímkártya mellett a diákigazolvány bemutatása is szükséges.

A jegyvásárlással a látogató elfogadja a Beat Fesztivál házirendjét és Általános Szerződési Feltételeit.

Házirend

Általános Szerződési Feltételek

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva