fbpx
Skip to content Skip to footer
Szeretnél az Balaton északi partjának legmenőbb fesztiválján önkénteskedni úgy, hogy közben jól érzed magad és bulizol?

Mikor, hol? 

június 22.-24. Balatonalmádiban a Wesselényi strandon megrendezésre kerülő B.E.A.T. fesztiválra keresünk önkénteseket.

Milyen jellegű feladatokra számíthatsz? 

Különböző, a fesztivállal kapcsolatos logisztikai, technikai munkákban, a beléptetésben, a fellépőkkel kapcsolatos segítségben és egyéb változatos feladatokban számítunk önkénteseinkre. Nyugi, ha nem bírod a fizikai munkát, akkor is jelentkezhetsz.

Kiket keresünk? 

Olyan lelkes, fiatal önkénteseket, akik szívesen nyernének betekintést egy underground zenei fesztivál világába, és Balatonalmádiban vagy közelében élnek. Előnyödre válik, ha tudsz valamennyire angolul, esetleg dolgoztál már hasonló területen, de a jelentkezésnek nincsenek feltételei. 

Hány éves kortól lehet jelentkezni?

16 éves kortól jelentkezhetsz önkéntesnek, 18 éves kor alatt azonban maximum este 20.00-ig dolgozhatsz, és egy úgynevezett szülői hozzájáruló nyilatkozatra is szükséged lesz. Ehhez az űrlapot majd tőlünk kapod meg.

Hány órát vesz igénybe az önkénteskedés egy nap?

Egy nap maximum 6 órát dolgozhatsz, azonban ez nem jelenti azt, hogy el kell hagynod a fesztivál területét! Azt a napot, amikor segítesz nekünk, egy teljes napra szóló napijeggyel köszönjük meg neked, így munka után nyugodtan bulizhatsz.

Mi a helyzet a szállással és utazással?

A szállást és az utazást mindenki saját magának biztosítja, igyekszünk úgy alakítani a munkaóráidat, hogy az utazás ne jelentsen gondot. Napi egy meleg ételt és vizet biztosítunk neked. 

Milyen egyéb előnyökkel jár az önkénteskedés? 

A napijegyed és az étel-ital fogyasztásod mellett egy önkénteseknek szóló pólóval köszönjük meg a munkád, valamint igény esetén Iskolai Közösségi Szolgálatról szóló igazolást is tudunk neked adni. 

Ha érdekel a kihívás, töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot! A kiválasztásról e-mailben fogsz majd értesítést kapni.

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva