fbpx
Skip to content Skip to footer

B.e.a.t. FEsztivál Balatonalmádi

2. nap Carson Coma és CSaknekedkislány

2023. június 23. 22:45

Egy nap, két fellépő.

Ezen kívül:

street dance bemutató és verseny
street art workshop és verseny
airtrack show
parkour
slackline
skateboard pálya
DJ-k egész nap
streetworkout
pannagame

Van már jegyed?

Az elmúlt öt évben kiadtunk három nagylemezt és végigkoncerteztük az országot, olykor még határon túlra is merészkedtünk. A turnébuszban, a fapados repülőjáratokon és a próbateremben eltöltött közös évek úgy szakmailag, mint emberileg meghatározták a hatosunk egymáshoz és a világhoz való viszonyát, amelyből nem engedünk semennyit: nyomjuk a rokkot és majd lesz valahogy!

A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar. A Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint alkotta formáció eddig három nagylemezt adott ki, a legutóbb megjelent Digitális/Analóg az Immunissá válunk, a Pók vagy a Kék Hullám Kemping című dalokkal tette őket a hazai zenei élet első számú fiatal gitárzenekarává. A társadalmi ügyekben is szerepet vállaló együttes 2022-ben az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó elismerését Düsseldorfban vehette át, dobogós helyen szerepelt az RTL Év Embere díján, a mozgóképes világ iránti rajongásukról pedig a Magyar Klipszemléken szerzett díjaik adnak tanúbizonyságot.

KoncertCarson ComaDate2023. június 23.AuthorBeatfesztivalShare

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva