fbpx
Skip to content Skip to footer

Látványos show és kipróbálható elemek

Airtrack

Duplaszaltók, lélegzetelállító emelések, rekordlétszámú emberátugrások, katarzis. A FlipUnit Team világszínvonalú interaktív showműsorban ötvözi a freestyle akrobatika, a parkour és a cheerleading leglátványosabb elemeit egy hatalmas, csúcstechnológiás légszőnyegen. A bemutatók között a csapat tagjai a látogatók számára alap akrobatika oktatás tartanak, bárki kipróbálhatja, el tud-e jutni a bukfenctől a duplaszaltóig.

Parkour

Szuper látványos parkour bemutatók egy hatalmas, egyedi parkour pályán, Magyarország legjobb parkourosaival. Lélegzetelállító szaltók földön és a levegőben. A sportolók a fizika törvényeit meghazudtolva, a közönséget is bevonva hajtanak végre szédületes mutatványokat. Az extrem bemutatók után a nézőknek lehetősége nyílik a sportág és a pálya biztonságos kipróbálásra, az alaptrükkök elsajátítására szakmai felügyelet mellett. 

Street workout

A street workout napjaink egyik legelterjedtebb, erőnlétet és állóképességet fejlesztő saját testsúlyos edzésmódszere. Látványos akrobatikus és a fizika törvényeinek ellentmondó mutatványokra számíthatunk.

Slackline

A slackline egyensúlyt és mozgáskoordinációt fejlesztő, hazánkban is egyre népszerűbb szabadidős tevékenység. A különböző nehézségű pályákon kezdők és haladók is találnak kihívást. “Fák közé kifeszített kötélen végigmenni? Ez nem kunszt!” – “Gyere és próbáld ki! Majd meglátod! 🙂 “

Panna game

Az urban sportok közül nem hiányozhat az egyik legrégebbi ground-sport, a foci. Hiszen mi kell hozzá? 1 tér, 1 labda és néhány barát. A B.E:A.T Fesztiválon megtalálod az országban egyedülálló FlipUnit PannaGame Arenat, ahol akár freestyle focistáinkat is kihívhatod párbajra, vagy a barátaiddal is beállhatsz egy játékra. Az elgurult labda miatt sem kell aggódnod, végig a ketrecen belül marad. A térről és a labdáról mi gondoskodunk, a barátaidat te hozod.

KihívásExtreme sportDate2023. januárAuthorBeatfesztival, FlipunitShare

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva