fbpx
Skip to content Skip to footer

10 művész –> 1 győztes

B.e.a.t. Fesztivál Nyílt Graffiti Verseny Magyar Művészek Számára, határon innen és túl!

Ha a graffiti a szenvedélyed, itt a lehetőség, hogy megmutasd tehetségedet a nagyközönség előtt! A B.E.A.T. Fesztivál izgalmas versenyt hirdet, amelyben az Allcaps Collective is csatlakozott a csapatunkhoz. Jelentkezz most és légy részese ennek az egyedülálló eseménynek!

A verseny három napig tart, három fordulóval (június 22-23-24), amelyen összesen 10 versenyző mérheti össze tudását. A jelentkezés egyszerű: küldd el nekünk emailben a graffiti@beatfesztival.hu címre a jelentkezésed, amely tartalmaz 3 db fotót korábbi munkáidról, valamint a művészneved, amellyel versenyezni szeretnél. Ezen kívül kérjük a neved, címed és telefonszámod is. A jelentkezési határidő 2023.05.15., így nem érdemes halogatni!

A beválogatott versenyzőknek a szervezők biztosítják a belépőt a fesztiválra, ahol az elkészült munkákat egy szakmai zsűri fogja pontozni minden nap. Az összesített eredmény alapján kerülnek fel a dobogóra a győztesek.

Fődíj 500 000 Ft

A zsűri döntése alapján a 10 művészből 1 elviszi a fődíjat, a második helyezett díja 200 000 Ft, a harmadik helyezett díja 100 000 Ft.

A versenyen a szervezők biztosítják a festékeket, de maszkot és szórófejeket lehet hozni. A verseny festék támogatója a Loopcolors Hungary, így minőségi anyagokkal dolgozhatsz. A verseny épített paravánokon zajlik majd a fesztivál területén, így garantált a látványos és kreatív környezet.

A zsűri névsora is hamarosan bejelentésre kerül.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, és jelentkezz most! A jelentkezési határidő 2023.05.15., a beválogatott versenyzőkről pedig 2023.05.22-én döntünk. A versenyen való részvétel kötelező mindhárom napon, kieső rendszer nincs. Aki nem jelenik meg valamelyik napon, az automatikusan kiesik a versenyből.

A szállást és az útiköltséget a versenyzők maguknak biztosítják.

Tedd próbára magad, és mutasd meg, mit tudsz a B.E.A.T. Fesztivál Nyílt Graffiti Versenyén!
AuthorBeatfesztivalShare

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva