fbpx
Skip to content Skip to footer

Mi van a tolladban?

A fesztivál esszenciája a kevésbé reflektorfényben lévő alkotók és kultúrájuk előtérbe hozása, és az irodalmi vonal sem maradhat ki a szórásból – s mi más is képviselhetné ezt az irányzatot, mint a SLAM POETRY, más nevén villámköltészet.

 
Írj te is egy slamet, küldd be a slam@beatfesztival.hu címünkre PDF formátumban (melynek elnevezése kérjük, hogy legyen a neved/művészneved), s nyerj a szombati napra (június 24-ére) belépésre jogosító karszalagot! A 10 olvasva leginkább meggyőző szöveg helyszíni megmérettetésen is részt vesz, ahol további ajándékok várják a legjobbakat! A zsűri a meghívott vendégekből és a közönség egy, a helyszínen választott tagjából fog állni.
 
Részvételi feltételek:
 
Ezen az eseményen csak egyéni előadással jelentkezhetsz (természetesen mindegyik személyiséged előhozhatod a színpadon!).
A szövegedben kötelezően fel kell használnod a következő 5 szót, melynek előadására 3 percet és 15 másodpercet kapsz:
ritmus, deszka, festék, strand, extrém.
Bármely szó pályaműből kihagyása érvényteleníti a jelentkezést.
Egy fő csak egyszer nevezhet, ugyanakkor ha több szöveget küldene be (javítás miatt), a legutolsó beérkezett számít. (Pályázáskor ezt kérjük, jelezd!)
Csak saját, magyar nyelvű művetekkel jöjjetek, kérjük, a verseny tisztasága érdekében a bértollnokokat mellőzzétek!
 
A kiválasztottak (művész)neve feltüntetésre kerül az eseményt megelőző promóciókban, és a végső sorrendet is kihirdetjük. Kérjük, hogy üzenetedben írd meg, pontosan hogy szólíthatunk a színpadra!
Beküldési határidő: 2023.06.15. 23:59
A zsűri által kiválogatott tovább jutók legkésőbb 5 nappal a slam poetry események kezdő időpontja (2023.06.24. 14:30) előtt értesítjük!

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva