fbpx
Skip to content Skip to footer

Art kingdom dance community

Art Kingdom Dance Community tánciskola, Börczi Barbara és Hefler Dániel együttes vezetésével, már 17 éve színesíti a hazai táncos életet.
Egészen pici (pár fős) tánciskolából nőtték ki magukat addig, hogy mára már több száz növendék tartozik hozzájuk.
Több tucat alkalommal nyerték meg a legnívósabb hazai országos bajnokságokat, illetve ők az elsők, akik a WORLD OF DANCE TV SHOWBAN szerepeltek Varsóban, es a megtisztelő 3. Helyezést érték el ebben az egyedülálló tv műsorban. Ami még nem maradhat ki az eredményeik közül az a nemzetközi WOD 1. Helyezés 2019-ben.
Tanáraikat minden héten láthatjuk a különböző hazai kereskedelmi csatornák táncos, énekes műsoraiban.
A tanítás mellett, videóklippekben szerepelnek, klippeket koreografálnak, de mindemellett egy 400 fős budapesti, és vidéki bázisú tánciskolát igyekeznek a lehető legszínvonalasabban működtetni.

Rendkívül fontosnak tartják a minőségi oktatást, és a minőségi produkciók létrehozását, legyen szó táncversenyről, egy instagram videóról, egy rendezvényről vagy akár egy élő nagykoncertről.

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva