fbpx
Skip to content Skip to footer

Budapest Breaking

A Budapest Breaking Sportegyesületet 2021-ben alakult.

Alapító tagjaink közel 20 éve oszlopos tagjai a hazai break és a hip-hop kultúrának.

Egyik legfontosabb célunk a breaking utánpótlás nevelése a fővárosban. Szabó Mátyás- Gerevich Aladár Sportösztöndíjas vezetőedző foglalkozik a fiatalokkal, akik rendkívül eredményesek országos szinten is. Felnőtt utánpótlás tagjaink több alkalommal nyerték meg, az Európa-Bajnoki és Világ-Bajnoki kvalfikációs versenyeket.

Tagjaink között olyan név is szerepel, mint Aitner Dóra aki napjaink egyik legeredményesebb táncosa nemzetközi szinten is.

Felnőtt profi táncosaink számára, továbbá rendszeres fellépési lehetőségeket biztosítunk szerte a világban. Fellépős csapatunkat az elmúlt pár évben a teljesség igénye nélkül a következő országokba hívták fellépni: Anglia, Skócia, Olaszország, Belgium, Szaúd Arábia.

Várjuk szeretettel azokat a fiatalokat akik, akár hobbi akár verseny szinten szeretnék kipróbálni ezt az izgalmas Olimpiai Sportágat, amelyhez színes kultúra és családias hangulat társul.

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva