fbpx
Skip to content Skip to footer

Carson Coma

Az

elmúlt öt évben kiadtunk három nagylemezt és végigkoncerteztük az országot, olykor még határon túlra is merészkedtünk. A turnébuszban, a fapados repülőjáratokon és a próbateremben eltöltött közös évek úgy szakmailag, 

mint emberileg meghatározták a hatosunk egymáshoz és a világhoz való viszonyát, amelyből nem engedünk semennyit: nyomjuk a rokkot és majd lesz valahogy!

Biography

A Carson Coma egy 2018-ban alakult rockzenekar. A Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint alkotta formáció eddig három nagylemezt adott ki, a legutóbb megjelent Digitális/Analóg az Immunissá válunk, a Pók vagy a Kék Hullám Kemping című dalokkal tette őket a hazai zenei élet első számú fiatal gitárzenekarává. A társadalmi ügyekben is szerepet vállaló együttes 2022-ben az MTV EMA legjobb magyar előadónak járó elismerését Düsseldorfban vehette át, dobogós helyen szerepelt az RTL Év Embere díján, a mozgóképes világ iránti rajongásukról pedig a Magyar Klipszemléken szerzett díjaik adnak tanúbizonyságot.

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva