fbpx
Skip to content Skip to footer

HDSA Breaking

A Hungarian Dance Sport Association (HDSA Breaking) , a Magyar Táncsport Szakszövetség, breaking szakágának hivatalos formája.  11  magyar egyesület közös munkásságát foglalja magába , mely együtt működik breaktánc versenyek , találkozók, táborok,  workshoppok és fellépések szervezésében. 

A szövetség csapatai számos országos és nemzetközi győzelem büszke tulajdonosai , mint egyéniben, mint csapatban. Ezek a helyezések még csak a klasszikus breakjamek eredményei, ugyanakkor tükrözik hozzáértésüket és rátermettségüket a feladathoz, hogy megteremtsék a magyar break egy új korszakát. 

 

Közös munkásságuk 2018-ban kezdődött, és  azóta folyamatosan dolgoznak a hivatalos versenysportággá alakulásért, valamint a magyar breaktánc kultúra fejlesztésén.
A breaking, szerepelni fog a 2024-es párizsi Olimpiai Játékokon, tehát az utcai táncstíluson és a  táncművészeten túl, a breaktánc immáron egy olimpiai sportággá nőtte ki magát.

A HDSA biztosítja a lehetőséget az egyesületeknek, hogy csatlakozhassanak a világjátékokhoz, mivel a szövetség legfőbb célja az új generációs breakesek jövőjének kiépítése.

Stay Fresh Crew

Szolnok

Cypher Town

Budapest

Vibes and Stuff

Budapest

MSZ Crew

Mátészalka

HedoniZm Bboyschool

Mosonmagyaróvár

Szabó Mátyás Tailor

Esztergom & Budapest

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva