fbpx
Skip to content Skip to footer

No comment hip-hop

No Comment Original körös minta

A No Comment Hip Hop Tánciskolát Ódor Dániel alapította 2008-ban és azóta is vezeti 9 tanár kollégájával együtt. Az ország 22 helyszínén oktatják tanítványaikat kezdő, középhaladó és haladó szinteken, különböző korcsoportokban.

A tánciskola tagjai rendszeres fellépők televíziós műsorokban, táncos-, zenés gálákon, koncerteken. Csapatuk részt vett a Csillag Születik, az X-faktor, a Got Talent és a Kismenők c. tehetségkutató műsorokban, valamint a Nagy Duett és a Dancing With the Stars showműsor tánckarában és koreográfusi csapatában is. Rendszeres fellépők fesztiválokon és díjátadókon, többek között a VOLT- Petőfi Zenei Díjátadókon és a Comet díjátadón.

 

Nagyszabású munkáik közt szerepel a Rapülők – ÁjLávJú Megashow és koncertsorozat, a Jazz+Az Aréna show, valamint 2022-ben a Groupama Arénában megrendezésre kerülő Irigy HónaljMirigy nagykoncert, melyeknek rendezője Ódor Dániel, tánckara pedig a No Comment tanárai voltak. Csapatuk felkérést kapott Will Smith budapesti születésnapi show-jára, így műsorukkal ott is bemutatkozhattak.

A tánciskola egyik legnagyobb közösségi eseménye a No Comment Summer Fest, mely minden nyáron megrendezésre kerül. Büszkék arra, hogy több száz tanítványt mozgatnak meg napi több órában, különféle extra programokkal várják a jelentkezőket és esténként mini fesztivál üzemel a táborban. A No Comment Summer Fest rendszeres fellépői Yamina és Jauri, de koncertezett már náluk a Valmar, a Hősök és Tóth Andi is.

Csoportjaik 2008 óta számos versenyen bizonyították már technikai felkészültségüket, az IDO (International Dance Organization) által megrendezett versenyeken például felnőtt formáció kategóriában két Európa bajnoki II., egy III., valamint egy világbajnoki III. helyezést hoztak el. 

A tánciskola nagyszabású munkái közt szerepel a Rapülők – Áj Lav Jú Megashow és koncertsorozat, valamint a 2020-as Jazz+Az Arénashow, aminek rendezője Ódor Dániel, a tánciskola vezetője volt, tánckara pedig a tánciskola tanárai és növendékei voltak. A csapatunk meghívást kapott, így műsorával bemutatkozhatott Will Smith budapesti Születésnapi Show-ján is.

Csoportjaik 2008 óta számos versenyen bizonyították már technikai felkészültségüket, az IDO (International Dance Organization) által megrendezett versenyeken például felnőtt formáció kategóriában két Európa bajnoki II., egy III., valamint egy világbajnoki III. helyezést hoztak el.

Magyarországon a Ritmuscsapatok Országos Bajnokságain, a Moderntánc Kupasorozaton, a Start Versenyeken, az ESDU-n, a Hip Hop International Hungary, a Dance Universum valamint a Magyar Divat- és Sporttánc Szövetség által szervezett kvalifikációs versenyeken rendszeres indulók. 2016-ban a Hip Hop International Hungary versenyén a tánciskola három csoportjának is sikerült elhoznia az aranyérmet, egy csoportjuk pedig II. helyezést ért el.

Az underground világából induló, de már nem csak egy szűk rétegnek szóló művészeti fesztivált kapsz tőlünk. Brutál jó zenék, koncertek, DJ-k, Streetart, Graffiti, Streetdance, Skateboard, Parkour, Airtrack, Slackline. Igazi kavalkád.

Elérhetőségek

Balatonalmádi, Wesselényi strand

Hírlevél
VEB2023-logo_hu_website_lablec_130x280px

A Veszprém – Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló rendezvény.

beatfesztival © Baluwa Balatoni Strandsport Kft. Minden jog fenntartva